loading.gif
mobile-banner-bg

YEŞİLKENT MAHALLEMİZ İSTANBULDA 1.İNCİ

...
11 Mayıs 2012 - Cuma

YEŞİLKENT MAHALLEMİZ İSTANBULDA 1.İNCİ

YEŞİLKENT MAHALLEMİZ İSTANBULDA 1.İNCİ

 

İstanbul İl Teşkilat Başkanlığının Topkapı Panaroma 1453 Sosyal Tesislerinde düzenlemiş olduğu yeni üye çalışması programına, İstanbul’un 934 mahallesinin mahalle başkanları katıldı. Programın açılış konuşmasını yapan İl Teşkilat Başkanı Halis DALKILIÇ, katılımlarından dolayı tüm mahalle başkanlarına teşekkür ederek, başarıların devamını diledi.

Sonrasında konuşmasını yapmak üzere kürsüye gelen İl Başkanı Aziz BABUŞÇU, Mahalle Başkanlarının ve yönetimlerinin partinin önemli dinamiklerinden olduğunu ve kendilerini çok önemsediklerini belirterek, azimli çalışmalarından ötürü tüm mahalle başkanlarını tebrik etti. Mahalle yönetimlerinin AK Partinin sahadaki eli, sesi ve kulağı olduğuna değinen İl Başkanı, bu özelliğiyle, mahalle başkanlarının görevlerinin kutsiyetine ve önemine değindi. AK Partinin diğer siyasi partilerden farklı olarak her birimiyle bir bütün olduğunu ve mahalle başkan ve yönetimlerinin de bu bütünün ayrılmaz bir parçası olduğunu belirten BABUŞÇU, ifa edilen bu kutsal görev ve gösterilen üstün gayret için tüm mahalle teşkilatlarına teşekkür etti.

Bu arada İstanbul genelinde ve Avcılar özelinde yeni üye çalışmasında hem mahalle, hem de bireysel bazda 1.liği yakalayan Avcılar Yeşilkent Mahallesi Başkanı Selahattin Güney İstanbul 3.bölge mahalle başkanları adına bir konuşma yaptı. Verilen önemin ve güvenin farkında olunduğuna değinen Yeşilkent mahalle başkanı, bu onurlu görevde durmadan, yılmadan çalışmaya devam edeceklerini belirtip, gösterilen güvene layık olmaya çalışacaklarını ifade etti.

Programın sonunda; İl Başkanı Aziz BABUŞÇU, yeni üye çalışmasında hem mahalle, hem de kişisel olarak İstanbul 1.si olan Avcılar Yeşilkent Mahalle Başkanı Selahattin GÜNEY’e ödülünü takdim ederek, alınan bu üstün başarıdan dolayı mahalle başkanını ve yönetimini  tebrik etti ve başarılarının devamını diledi.