loading.gif
mobile-banner-bg

AVCILARDA ENGELLERİ BİRLİKTE AŞIYORUZ…

...
02 Mayıs 2012 - Çarşamba

AVCILARDA ENGELLERİ BİRLİKTE AŞIYORUZ…

AVCILARDA ENGELLERİ BİRLİKTE AŞIYORUZ…

 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığının Avcılar Okyanus Koleji kongre salonunda düzenlemiş olduğu ‘’Engelleri Birlikte Aşalım’’ paneline ilgi büyüktü. İBB Başkanı Kadir TOPBAŞ, AK Parti il başkan yardımcısı Nejla SÜMER, AK Parti Avcılar ilçe başkanı Bayram ŞENOCAK, Esenyurt belediye başkanı Necmi KADIOĞLU’ nun katılım sağladığı panelde, açılış konuşmasını yapan İl Başkan Yardımcısı Nejla SÜMER’in ardından söz alan İBB Başkanı Kadir TOPBAŞ ; 1994 Yılında Başbakan Recep Tayyip ERDOĞAN’ ın belediye başkanlığı döneminde kurulan ‘’Özürlüler Koordinasyon Merkezi’’ nin yerel yönetimlerde bir ilk olduğunu belirterek, sonraki dönemlerde bu merkezin geliştirilerek bugünkü halini aldığını ve çok iyi çalışmalara imza atıldığını ifade etti.

İBB Başkanı konuşmasına ‘’Bir gün değil her gün yanlarında olmaya gayret gösterdiğimiz özürlü vatandaşlarımızın ve ailelerinin sosyal hayata entegrasyonunu sağlamak ve engelleri ortadan kaldırmak için projelerimizi bir bir hayata geçiriyoruz. Amacımız bu kardeşlerimizin bağımsızlaşmalarına destek olmak, çevre koşullarını iyileştirmek, kapasitelerini geliştirecek imkanları sağlamak, toplumsal üretim ve gelişmelerden pay almalarına imkan tanımak, kısaca yaşam kalitelerini yükseltmektir’’ şeklinde devam ederek,  özürlülerin sosyal hayata katılması hususundaki hassasiyetlerini dile getirdi.

Katılımın oldukça yoğun olduğu gözlenen programa, AK Parti Avcılar İlçe yönetim kurulu üyeleri, Meclis üyeleri ve çeşitli kademelerdeki teşkilat mensupları da destek verdi.