loading.gif
mobile-banner-bg

ANKARA’DA AVCILAR RÜZGARI

...
24 Nisan 2012 - Salı

BAŞBAKAN 2014 BELEDİYE SÖZÜNÜ ALDI

ANKARA’DA  AVCILAR RÜZGARI

BAŞBAKAN 2014 BELEDİYE SÖZÜNÜ ALDI

AK Parti Avcılar İlçe Başkanlığı’nın Kızılcahamam’da gerçekleştirdiği kamp çalışması ve Ankara Programı tüm hızıyla devam ediyor. Yapılan program dahilinde Türkiye Büyük Millet Meclisi Ak Parti grup toplantısına tam kadro katılım sağlayan ilçe yönetimi, meclis grup toplantı salonunda İlçe başkanı Bayram ŞENOCAK, il yönetim kurulu üyesi Sedat ECİN ve ilçe yönetim kurulu üyelerinin tamamı ile birlikte hazır bulundu. Toplantıda konuşan Başbakan Recep Tayyip ERDOĞAN konuşmasının büyük bölümünü CHP ve  genel başkanı Kemal KILIÇDAROĞLU’na yönelik gerçekleştirdi. CHP’nin bu halkın vicdanında kapanmayacak yaralara sebep olduğunu belirten Başbakan, AK Parti olarak geçmişte ve halen yapılan yanlışları belgeleriyle ortaya çıkararak her fırsatta bu zihniyetin karşısında olacaklarını ve demokrasi dışı politikalara asla izin vermeyeceklerini ifade etti.

Grup toplantısını bitiminde mecliste AK Parti Avcılar teşkilatı ile bir araya gelen Başbakan ilçe yönetim kurulu üyeleriyle toplu bir fotoğraf çektirdi. Kendisine iletilen üye çalışması ve 10.444 yeni üye ile İstanbul 1.liği ve Türkiye 3.lüğü başarısını tebrik eden Başbakan Avcılarda yerel seçim zaferinin vakti geldiğini söyleyerek : ‘’Avcılarda AK belediye sizlerle gelecek buna inanıyorum ve size güveniyorum’’ şeklinde konuştu. Buna mukabil İlçe Başkanı Bayram ŞENOCAK’da 2014 yerel seçimlerinde farklı bir şekilde Belediyeyi kazanacaklarını belirterek Başbakana teşkilatı adına başarının sözünü verdi.

Sonrasında sorumlu Milletvekili Hakan ŞÜKÜR ile öğle yemeği yiyen İlçe Yönetim kurulu üyeleri, yemeğin ardından Milli Eğitim Bakanı ve yine Avcılardan sorumlu olan Milletvekili Ömer DİNÇER  ’i Bakanlık binasında ziyaret etti. Buradaki toplantıda konuşan Bakan DİNÇER yeni eğitim sistemiyle ilgili detaylara değinerek, AK Parti döneminde Milli Eğitimde yapılan ve reform sayılabilecek çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Programın devamında AK Parti genel merkezinde bir dizi ziyaretlerde bulunan olan İlçe Yönetimi, genel başkan yardımcısı ve teşkilat başkanı Ekrem ERDEM ile de kahvaltılı bir toplantı yaptı. Toplantıda konuşan ERDEM : ‘’çok iyi bir teşkilatçılık örneği göstererek 10.444 yeni üye ile Türkiye çapında başarı elde eden teşkilatınızı yürekten tebrik ediyorum ve başarılarınızın devamını diliyorum’’ dedi. AK Parti olarak teşkilatçılığa çok önem verdiklerini ifade eden ERDEM bu konuda yapılan çalışmaların ve teşkilat içi eğitim programlarının artarak devam edeceğini belirterek, AK Partinin üst üste hem de oylarını arttırarak aldığı başarının tesadüf olmadığını ve bu başarıda teşkilatın rolünün çok önemli olduğunu dile getirdi.